Vinduespudsning

Traditionel vinduespudsning med skvis og indvasker, både indvendigt og udvendigt.

Her hos Kasper West hjælper vi både erhverv og private med traditionel vinduespudsning og har erfaring med alt fra store indgangspartier til mere komplekse vinduer i lejligheder. Vi lægger vægt på at levere et flot resultat og passer godt på dit hjem, så vi ikke sviner eller drypper unødigt.

Loading
Et udpluk af vores:
Erhvervskunder

Som professionelle vinduespudsere vægter vi det traditionelle håndværk højt og anvender det dagligt. Mens vinduesvask ofte er den bedste løsning udvendigt, er der sjældent noget, der kan måle sig med effekten af vinduespudsning indvendigt.

Leder du efter en samarbejdspartner til at pudse dine vinduer?
Vi hjælper månedligt flere hundrede kunder med at få pudset vinduer. Årsagerne til at vælge en vinduespudser kan være mange, og det kræver ikke nødvendigvis vanskelige, mange eller store vinduer. Ofte handler det om at frigøre tid til det, der er vigtigt, hvad enten det er mere tid med familien eller en lille virksomhed, der ønsker at frigøre tid hos rengøringspersonalet. Oftest er det også den mere omkostningseffektive løsning.

Forskellen på vinduesvask og vinduespudsning?
Vinduesvask udføres med et rentvandsanlæg og en børste, hvor man børster vinduet for derefter at skylle det. Dette resulterer i rene ruder og rammer og foretrækkes ofte udvendigt.
Traditionel vinduespudsning udføres med en indvasker og en skvis/skraber, hvilket er det, de fleste tænker på, når de tænker på en vinduespudser.

Vinduespudsning er klart det bedste indvendigt og udvendigt i meget få tilfælde, såsom ved meget rådne vinduer eller vinduer, hvor maling eller lignende smitter for meget af.
Vinduespudsning, som vi kender det i dag, stammer helt fra starten af 1900-tallet, og den første skvis/skraber, som vi kender den i dag, blev opfundet af Ettore Steccone, en italiensk migrant i USA. Han grundlagde efterfølgende firmaet Ettore, der producerer udstyr til vinduespudsning, og vi bruger faktisk noget af deres udstyr hos Kasper West i dag.

Vinduesvask er et noget nyere fænomen, ca. fra 1990’erne. Vinduesvask giver mulighed for at vaske vinduer i højden uden stige, men det giver også et mere holdbart resultat. Mange tror, at vinduesvask er hurtigere end traditionel vinduespudsning, men det er langt fra altid tilfældet.

Skal vi hjælpe med dine vinduer? Vi er her for at hjælpe og rådgive dig til den rette løsning.

Kontakt os via formularen eller ring til os på 30143060 for en uforpligtende samtale.

Professionel vinduespudser

Lars Christensen

Super flink og pålidelig. Fint arbejde og pæne vaskede rammer. Er meget tilfreds og anbefaler ham gerne til andre i mit netværk.

Anna Marie Sasaki

Fine vinduer. Hurtig kommunikation. Nem at betale med mobilpay. Fine rene vinduer.

Anja Johannsen

Super sød, pålidelig og fint arbejde. Kasper West er super sød og pålidelig. God pris og fint arbejde. Er meget tilfreds og anbefaler ham jævnligt til andre i mit netværk.

Line Thiessen

Super fint resultat, ikke meget brug af vand 💪🏻 flink og høflig ung mand.

Mynte Jeyasingham

Kasper West får vores varmeste anbefalinger. Han var super venlig, pudsede vores vinduer perfekt og så var han løsningsorienteret da han kom ud til vores besværlige lejlighed. Vi bor i gågaden og han måtte køre rundt i byen for at finde adgang, slæbe vandledninger langt og over hegn – og håndtere sure underboer. Alt dette gjorde han med et smil.

Anette Uth Krab

Hej Kasper 🙂 Tusind tak for flot vindues pudsning 🙏 En fornøjelse at komme hjem til i lørdags – Vh Anette

Sille

Anbefalelsesværdig! Professionel og godt arbejde! Super fin oplevelse. Intet at komme efter, klar anbefaling! Og prisen er super god!
Helt sikkert 5 stjerner herfra.

Mikkel

Kæmpe anbefaling, det må jeg bare sige! 🙌

Det startede med at jeg udfyldte en formular, fik hurtigt svar og så gik der ikke længe før der var rene vinduer!
Udover dette, hvilket man måske kan få andre steder, så blev jeg mødt af en smilende og imødekommende ung mand, som bare gjorde oplevelsen helt igennem fantastisk! 😍

Man skulle tro det stoppede her, men sørme om der ikke også hang en pose vingummier og en hilsen på min dør da han var kørt!

Kæææmpe anbefaling! 💪

Mette

Kasper var hos os første gang igår og pudse vores vinduer.
Han er utrolig sød og rar, bankede pænt på og kom ind og sagde hej, inden han gik igang.
Vi lavede en fast aftale med Kasper, da resultatet er helt i top ser vi allerede frem til at han kommer forbi igen.
De største anbefalinger til Kasper😃

Lene Bennick

Kasper er en utrolig sød og rar ung mand. Det fungere perfekt med mail og sms reminder. Vi gik en runde om huset og så gik han ellers i gang.

Efter at ha set hvordan han går til opgaven .. og ikke mindst resultatet efter udførelsen .. var jeg ikke i tvivl om at få lavet en fast aftale. Vinduer og rammer var pudset perfekt.

De største anbefalinger til Kasper😃

J. Dahl

Rigtig flot arbejde, og ingen striber på vinduerne overhovedet. Der er ikke noget, at sætte fingre på ved Kasper’s arbejde – ikke noget hastværk, for han bruger tiden fuldt ud. De bedste anbefalinger herfra.

Asta Juhl Kjær

Vi er godt tilfreds. Kasper er grundig og giver sig god tid til sit arbejde.

Lotte

Super fint resultat og fleksibel bestilling ift. vinduspuds. Min klare anbefaling her fra.

Diana

Yderst professionel og personlig service, og resultatet var der intet og komme efter 👌🏼. Jeg har tegnet et abonnement, hvor jeg hver 8 uge får pudset mine vinduer, og det er til en super skarp pris. Kan kun anbefales

Da jeg grundlagde vinduespudserfirmaet Kasper West, var det et tydeligt mål for mig at udfordre stigmaet om sure, upålidelige og useriøse vinduespudser. Min ambition var at gøre forskel ved konsekvent at kombinere høj faglighed med gode kundeoplevelser. På det tidspunkt var der kun mig i firmaet, og jeg fokuserede primært på vinduesvask af private boliger. Rejsen op til i dag har ikke været nem. Jeg har lært meget af de fejl, jeg har begået gennem tiden. Men gennem hårdt arbejde og med mere end 800 tilfredse kunder i historikken er vi i dag blevet en stabil virksomhed med et lille og kompakt team af yderst kompetente vinduespudsere. Det er noget, jeg er stolt af. Den høje faglighed og gode kundeoplevelse er stadig bevaret i centrum for alt, hvad vi laver.

Om mig os

Et stærkt team

Hos Kasper West gør vi os ingen illusioner om at overtage verden. Vores mål er uprætentiøst og reelt: Vi vil samle en lille håndfuld ekstremt dygtige, kompetente og servicemindede vinduespudsere.

Anders Hermann | Vinduespudser
Julie Smed | Bogholder
Kasper West | Ejer

Indhent tilbud

Udfyld formularen og så vender Kasper tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

Loading

Du finder os i:

Nedenfor er de største byer vi kommer i, vi kommer dog også i de omkringliggende mindre byer, er du i tvivl så kontakt os gerne.

Kolding
Fredericia
Vejle
Christiansfeld
Børkop
Skærbæk
Middelfart
Vejen

4.5 på Trustpilot