Solcellevask

Solcellevask er ikke kun kosmetisk, det er også afgørende for at forlænge levetiden og øge ydeevnen på dine solcellepaneler.

Loading
Et udpluk af vores:
Erhvervskunder

Velkommen til Kasper West, din specialist i solcellevask! Vi er dedikerede til at levere professionelle løsninger så du kan få rene og flotte solceller! En solcellevask er både kosmetisk men hjælper også på ydeevnen samt sikre det en længere levetid. Med en solcellevask kommer du både af med støv og jordpartikler, men også blade, fugleekskrementer og lignende.

Den rette teknik og udstyr er vigtigt for en solcellevask.
Vi bruger et rentvandsanlæg med 100% rent vand samt en børste, der er godkendt til vask af solceller. Temperaturen for solceller under en solcellevask er vigtig, hvis man vasker meget varme solceller kan det skabe spænding og solcellen kan springe.
Derfor vasker vi kun solceller tidligt om morgenen på de varme dage.

Specialist i solcellevask

Lars Christensen

Super flink og pålidelig. Fint arbejde og pæne vaskede rammer. Er meget tilfreds og anbefaler ham gerne til andre i mit netværk.

Anna Marie Sasaki

Fine vinduer. Hurtig kommunikation. Nem at betale med mobilpay. Fine rene vinduer.

Anja Johannsen

Super sød, pålidelig og fint arbejde. Kasper West er super sød og pålidelig. God pris og fint arbejde. Er meget tilfreds og anbefaler ham jævnligt til andre i mit netværk.

Line Thiessen

Super fint resultat, ikke meget brug af vand 💪🏻 flink og høflig ung mand.

Mynte Jeyasingham

Kasper West får vores varmeste anbefalinger. Han var super venlig, pudsede vores vinduer perfekt og så var han løsningsorienteret da han kom ud til vores besværlige lejlighed. Vi bor i gågaden og han måtte køre rundt i byen for at finde adgang, slæbe vandledninger langt og over hegn – og håndtere sure underboer. Alt dette gjorde han med et smil.

Anette Uth Krab

Hej Kasper 🙂 Tusind tak for flot vindues pudsning 🙏 En fornøjelse at komme hjem til i lørdags – Vh Anette

Sille

Anbefalelsesværdig! Professionel og godt arbejde! Super fin oplevelse. Intet at komme efter, klar anbefaling! Og prisen er super god!
Helt sikkert 5 stjerner herfra.

Mikkel

Kæmpe anbefaling, det må jeg bare sige! 🙌

Det startede med at jeg udfyldte en formular, fik hurtigt svar og så gik der ikke længe før der var rene vinduer!
Udover dette, hvilket man måske kan få andre steder, så blev jeg mødt af en smilende og imødekommende ung mand, som bare gjorde oplevelsen helt igennem fantastisk! 😍

Man skulle tro det stoppede her, men sørme om der ikke også hang en pose vingummier og en hilsen på min dør da han var kørt!

Kæææmpe anbefaling! 💪

Mette

Kasper var hos os første gang igår og pudse vores vinduer.
Han er utrolig sød og rar, bankede pænt på og kom ind og sagde hej, inden han gik igang.
Vi lavede en fast aftale med Kasper, da resultatet er helt i top ser vi allerede frem til at han kommer forbi igen.
De største anbefalinger til Kasper😃

Lene Bennick

Kasper er en utrolig sød og rar ung mand. Det fungere perfekt med mail og sms reminder. Vi gik en runde om huset og så gik han ellers i gang.

Efter at ha set hvordan han går til opgaven .. og ikke mindst resultatet efter udførelsen .. var jeg ikke i tvivl om at få lavet en fast aftale. Vinduer og rammer var pudset perfekt.

De største anbefalinger til Kasper😃

J. Dahl

Rigtig flot arbejde, og ingen striber på vinduerne overhovedet. Der er ikke noget, at sætte fingre på ved Kasper’s arbejde – ikke noget hastværk, for han bruger tiden fuldt ud. De bedste anbefalinger herfra.

Asta Juhl Kjær

Vi er godt tilfreds. Kasper er grundig og giver sig god tid til sit arbejde.

Lotte

Super fint resultat og fleksibel bestilling ift. vinduspuds. Min klare anbefaling her fra.

Diana

Yderst professionel og personlig service, og resultatet var der intet og komme efter 👌🏼. Jeg har tegnet et abonnement, hvor jeg hver 8 uge får pudset mine vinduer, og det er til en super skarp pris. Kan kun anbefales

Hvor meget hjælper en solcellevask?

Kort svar: De fleste vil opleve en forbedring på alt fra 5-30%, med en gennemsnitlig effektivitet på 0-50%.

Der er ingen tvivl om, at det er en god idé at få vasket solceller. Dette understøttes både af studier og er den anbefaling, de fleste fabrikanter giver. Der kan dog opstå debat om, hvor stor effekten rent faktisk er.

I USA har NREL lavet et studie, der viser, at påvirkningen fra støv og jordpartikler alene kan forårsage alt fra 7-50% forværring i ydeevne årligt. Selvom vi ikke nødvendigvis skal forvente op til 50% i Danmark alene på grund af støv og jordpartikler, kan ting som fulgeekskrementer virkelig have en negativ effekt.

Læs hele studiet på engelsk her: https://www.nrel.gov/news/features/2021/

Vi fraråder på det kraftigste, at man selv prøver at vaske sine solceller, da både sæbe og normalt vand som indeholder kalk kan skade solcellerne.

Er du stadig i tvivl om solcellevask er noget for dig? Vi er her for at hjælpe og rådgive dig til den rette løsning. Kontakt os via formularen eller på 30143060 for en uforpligtende samtale.

Loading

Da jeg grundlagde vinduespudserfirmaet Kasper West, var det et tydeligt mål for mig at udfordre stigmaet om sure, upålidelige og useriøse vinduespudser. Min ambition var at gøre forskel ved konsekvent at kombinere høj faglighed med gode kundeoplevelser. På det tidspunkt var der kun mig i firmaet, og jeg fokuserede primært på vinduesvask af private boliger. Rejsen op til i dag har ikke været nem. Jeg har lært meget af de fejl, jeg har begået gennem tiden. Men gennem hårdt arbejde og med mere end 800 tilfredse kunder i historikken er vi i dag blevet en stabil virksomhed med et lille og kompakt team af yderst kompetente vinduespudsere. Det er noget, jeg er stolt af. Den høje faglighed og gode kundeoplevelse er stadig bevaret i centrum for alt, hvad vi laver.

Om mig os

Et stærkt team

Hos Kasper West gør vi os ingen illusioner om at overtage verden. Vores mål er uprætentiøst og reelt: Vi vil samle en lille håndfuld ekstremt dygtige, kompetente og servicemindede vinduespudsere.

Anders Hermann | Vinduespudser
Julie Smed | Bogholder
Kasper West | Ejer

Du finder os i:

Nedenfor er de største byer vi kommer i, vi kommer dog også i de omkringliggende mindre byer, er du i tvivl så kontakt os gerne.

Kolding
Fredericia
Vejle
Christiansfeld
Børkop
Skærbæk
Middelfart
Vejen

4.5 på Trustpilot