Afrensning af vinduer

Den professionelle løsning til klistermærker, malerpletter, lim, fugerester, mørtel og lignende.

Loading
Et udpluk af vores:
Erhvervskunder

Professionel afrensning

Det er ikke ualmindeligt at opleve, at vinduer bliver tilsmudset under renovering eller nybyggeri. Vi ser ofte, at folk har problemer med klistermærker, malerpletter, lim, fugerester, mørtel eller lignende på deres vinduer.
I de fleste tilfælde hvor vinduerne ikke har taget permanent skade, kan man fjerne det og få det flotte udseende tilbage med en afrensning. Ikke alle vinduespudserfirmaer har erfaring med at afrense vinduer, og hvis man ikke er forsigtig og bruger de rette metoder og værktøj, kan man hurtigt komme til at ridse vinduerne.

Lars Christensen

Super flink og pålidelig. Fint arbejde og pæne vaskede rammer. Er meget tilfreds og anbefaler ham gerne til andre i mit netværk.

Anna Marie Sasaki

Fine vinduer. Hurtig kommunikation. Nem at betale med mobilpay. Fine rene vinduer.

Anja Johannsen

Super sød, pålidelig og fint arbejde. Kasper West er super sød og pålidelig. God pris og fint arbejde. Er meget tilfreds og anbefaler ham jævnligt til andre i mit netværk.

Line Thiessen

Super fint resultat, ikke meget brug af vand 💪🏻 flink og høflig ung mand.

Mynte Jeyasingham

Kasper West får vores varmeste anbefalinger. Han var super venlig, pudsede vores vinduer perfekt og så var han løsningsorienteret da han kom ud til vores besværlige lejlighed. Vi bor i gågaden og han måtte køre rundt i byen for at finde adgang, slæbe vandledninger langt og over hegn – og håndtere sure underboer. Alt dette gjorde han med et smil.

Anette Uth Krab

Hej Kasper 🙂 Tusind tak for flot vindues pudsning 🙏 En fornøjelse at komme hjem til i lørdags – Vh Anette

Sille

Anbefalelsesværdig! Professionel og godt arbejde! Super fin oplevelse. Intet at komme efter, klar anbefaling! Og prisen er super god!
Helt sikkert 5 stjerner herfra.

Mikkel

Kæmpe anbefaling, det må jeg bare sige! 🙌

Det startede med at jeg udfyldte en formular, fik hurtigt svar og så gik der ikke længe før der var rene vinduer!
Udover dette, hvilket man måske kan få andre steder, så blev jeg mødt af en smilende og imødekommende ung mand, som bare gjorde oplevelsen helt igennem fantastisk! 😍

Man skulle tro det stoppede her, men sørme om der ikke også hang en pose vingummier og en hilsen på min dør da han var kørt!

Kæææmpe anbefaling! 💪

Mette

Kasper var hos os første gang igår og pudse vores vinduer.
Han er utrolig sød og rar, bankede pænt på og kom ind og sagde hej, inden han gik igang.
Vi lavede en fast aftale med Kasper, da resultatet er helt i top ser vi allerede frem til at han kommer forbi igen.
De største anbefalinger til Kasper😃

Lene Bennick

Kasper er en utrolig sød og rar ung mand. Det fungere perfekt med mail og sms reminder. Vi gik en runde om huset og så gik han ellers i gang.

Efter at ha set hvordan han går til opgaven .. og ikke mindst resultatet efter udførelsen .. var jeg ikke i tvivl om at få lavet en fast aftale. Vinduer og rammer var pudset perfekt.

De største anbefalinger til Kasper😃

J. Dahl

Rigtig flot arbejde, og ingen striber på vinduerne overhovedet. Der er ikke noget, at sætte fingre på ved Kasper’s arbejde – ikke noget hastværk, for han bruger tiden fuldt ud. De bedste anbefalinger herfra.

Asta Juhl Kjær

Vi er godt tilfreds. Kasper er grundig og giver sig god tid til sit arbejde.

Lotte

Super fint resultat og fleksibel bestilling ift. vinduspuds. Min klare anbefaling her fra.

Diana

Yderst professionel og personlig service, og resultatet var der intet og komme efter 👌🏼. Jeg har tegnet et abonnement, hvor jeg hver 8 uge får pudset mine vinduer, og det er til en super skarp pris. Kan kun anbefales

Har du brug for en afrensning?

Der kan være mange årsager til behovet for en afrensning. Oftest er det som følge af f.eks. en renovering eller nybyg, hvor man har glemt at afskærme vinduerne. Når skaden er sket, forsøger flere at løse problemet ved at afrense vinduerne selv. Desværre ender dette som regel ud i, at man får ridset glasset, og det er den væsentligste årsag til, at vi skal ud og hjælpe folk med en glaspolering. (link til glaspolering side)

Som vinduespudser har vi renset mange vinduer, og vi har en klar metode til at undgå ridser. Selvom afrensning ikke er en billig service på grund af den nødvendige tidsindsats, er det typisk en enkeltstående opgave, hvilket betyder, at det som regel kun er nødvendigt at få det gjort én gang.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, står vi altid klar til at rådgive dig.

Oftest stillede spørgsmål

Vi får mange gode spørgsmål vedr. afrensning af vinduer. Nedenfor har jeg samlet en liste med de oftest stillede.

Ja det gør jeg som standard det samme gælder sne og frostgrader. Der er få tilfælde hvor vejret simpelthen er for vildt, men det er sjældent!

Som standard pudser vi op til 2 sal. Velux ruder bliver kun taget ved indendørs pudsning. Jeg vasker også gerne glas terrasser og lignende.

Ja nogle lejligheder gør jeg men der er flere faktorer der stiller ind. Kontakt mig så ser vi på det!

Jeg benytter både traditionel vinduespudsning og vinduesvask. Det kommer bla. an på højden og hvor beskidt dine karme er.

Da jeg grundlagde vinduespudserfirmaet Kasper West, var det et tydeligt mål for mig at udfordre stigmaet om sure, upålidelige og useriøse vinduespudser. Min ambition var at gøre forskel ved konsekvent at kombinere høj faglighed med gode kundeoplevelser. På det tidspunkt var der kun mig i firmaet, og jeg fokuserede primært på vinduesvask af private boliger. Rejsen op til i dag har ikke været nem. Jeg har lært meget af de fejl, jeg har begået gennem tiden. Men gennem hårdt arbejde og med mere end 800 tilfredse kunder i historikken er vi i dag blevet en stabil virksomhed med et lille og kompakt team af yderst kompetente vinduespudsere. Det er noget, jeg er stolt af. Den høje faglighed og gode kundeoplevelse er stadig bevaret i centrum for alt, hvad vi laver.

Om mig os

Et stærkt team

Hos Kasper West gør vi os ingen illusioner om at overtage verden. Vores mål er uprætentiøst og reelt: Vi vil samle en lille håndfuld ekstremt dygtige, kompetente og servicemindede vinduespudsere.

Anders Hermann | Vinduespudser
Julie Smed | Bogholder
Kasper West | Ejer

Du finder os i:

Nedenfor er de største byer vi kommer i, vi kommer dog også i de omkringliggende mindre byer, er du i tvivl så kontakt os gerne.

Kolding
Fredericia
Vejle
Christiansfeld
Børkop
Skærbæk
Middelfart
Vejen

4.5 på Trustpilot