Din lokale vinduespudser i Fredericia

Vi er parate til at udføre vinduesvask, solcellevask og vinduespudsning i Fredericia og de omliggende områder.

denmark (8)
denmark (8)
Loading

Den klassiske vinduespudsning, som du kender den – med indvasker og skraber.

Vinduespudsning

Få rene ruder og rammer med professionel vinduesvask ved brug af vand uden kemikalier og mineraler.

Vinduesvask

Få det maksimale ud af solens energi med professionel solcellevask efter fabrikantens forskrifter.

Solcellevask

Genskab det fabriksnye udtryk og fjern ridser samt kalkaflejringer på glasset med professionel glaspolering.

Glaspolering

Få fjernet pletter og rester fra cement, maling og klistermærker på vinduerne med en grundig afrensning.

Afrensning

Kontakt os i dag og få et godt tilbud.

Erhverv

Vores fokus er at sikre rene og smukke vinduer, samtidig med at vi passer på dit hjem og stræber efter at give en enestående kundeoplevelse. Vi er specialister i vinduespudsning, og udover den traditionelle vinduespudsning tilbyder vi en omfattende vinduesvask i Fredericia, som inkluderer rengøring af både vinduesglasset og rammerne. Dette bidrager til at forbedre helhedsindtrykket af din bolig.

Vi garanterer rene vinduer hver gang.

Vi arbejder i overensstemmelse med de højeste standarder i vores branche, og har en solid forankring i vores håndværk. Vores mål er ikke blot at være en af de mange vinduespudsere i Fredericia, men at være de bedste. Vi holder vores aftaler, er præcise, og leverer kvalitet til en pris, der er overkommelig for alle.

Har du brug for en professionel vinduespudser i Fredericia?

Et udpluk af vores:
Erhvervskunder

Lars Christensen

Super flink og pålidelig. Fint arbejde og pæne vaskede rammer. Er meget tilfreds og anbefaler ham gerne til andre i mit netværk.

Anna Marie Sasaki

Fine vinduer. Hurtig kommunikation. Nem at betale med mobilpay. Fine rene vinduer.

Anja Johannsen

Super sød, pålidelig og fint arbejde. Kasper West er super sød og pålidelig. God pris og fint arbejde. Er meget tilfreds og anbefaler ham jævnligt til andre i mit netværk.

Line Thiessen

Super fint resultat, ikke meget brug af vand 💪🏻 flink og høflig ung mand.

Mynte Jeyasingham

Kasper West får vores varmeste anbefalinger. Han var super venlig, pudsede vores vinduer perfekt og så var han løsningsorienteret da han kom ud til vores besværlige lejlighed. Vi bor i gågaden og han måtte køre rundt i byen for at finde adgang, slæbe vandledninger langt og over hegn – og håndtere sure underboer. Alt dette gjorde han med et smil.

Anette Uth Krab

Hej Kasper 🙂 Tusind tak for flot vindues pudsning 🙏 En fornøjelse at komme hjem til i lørdags – Vh Anette

Sille

Anbefalelsesværdig! Professionel og godt arbejde! Super fin oplevelse. Intet at komme efter, klar anbefaling! Og prisen er super god!
Helt sikkert 5 stjerner herfra.

Mikkel

Kæmpe anbefaling, det må jeg bare sige! 🙌

Det startede med at jeg udfyldte en formular, fik hurtigt svar og så gik der ikke længe før der var rene vinduer!
Udover dette, hvilket man måske kan få andre steder, så blev jeg mødt af en smilende og imødekommende ung mand, som bare gjorde oplevelsen helt igennem fantastisk! 😍

Man skulle tro det stoppede her, men sørme om der ikke også hang en pose vingummier og en hilsen på min dør da han var kørt!

Kæææmpe anbefaling! 💪

Mette

Kasper var hos os første gang igår og pudse vores vinduer.
Han er utrolig sød og rar, bankede pænt på og kom ind og sagde hej, inden han gik igang.
Vi lavede en fast aftale med Kasper, da resultatet er helt i top ser vi allerede frem til at han kommer forbi igen.
De største anbefalinger til Kasper😃

Lene Bennick

Kasper er en utrolig sød og rar ung mand. Det fungere perfekt med mail og sms reminder. Vi gik en runde om huset og så gik han ellers i gang.

Efter at ha set hvordan han går til opgaven .. og ikke mindst resultatet efter udførelsen .. var jeg ikke i tvivl om at få lavet en fast aftale. Vinduer og rammer var pudset perfekt.

De største anbefalinger til Kasper😃

J. Dahl

Rigtig flot arbejde, og ingen striber på vinduerne overhovedet. Der er ikke noget, at sætte fingre på ved Kasper’s arbejde – ikke noget hastværk, for han bruger tiden fuldt ud. De bedste anbefalinger herfra.

Asta Juhl Kjær

Vi er godt tilfreds. Kasper er grundig og giver sig god tid til sit arbejde.

Lotte

Super fint resultat og fleksibel bestilling ift. vinduspuds. Min klare anbefaling her fra.

Diana

Yderst professionel og personlig service, og resultatet var der intet og komme efter 👌🏼. Jeg har tegnet et abonnement, hvor jeg hver 8 uge får pudset mine vinduer, og det er til en super skarp pris. Kan kun anbefales

Vi er stolte af vores kunder i Fredericia. Ønsker du at blive en af dem?

Vi har en dyb forbindelse til byen og er stolte af vores forskelligartede kundekreds, der inkluderer både private kunder, restauranter og erhvervsvirksomheder i Fredericia. Alle er kunder, som vi hjælper med at opretholde smukke vinduer i Fredericia, og vi er klar til at hjælpe dig.

Loading

Da jeg grundlagde vinduespudserfirmaet Kasper West, var det et tydeligt mål for mig at udfordre stigmaet om sure, upålidelige og useriøse vinduespudser. Min ambition var at gøre forskel ved konsekvent at kombinere høj faglighed med gode kundeoplevelser. På det tidspunkt var der kun mig i firmaet, og jeg fokuserede primært på vinduesvask af private boliger. Rejsen op til i dag har ikke været nem. Jeg har lært meget af de fejl, jeg har begået gennem tiden. Men gennem hårdt arbejde og med mere end 800 tilfredse kunder i historikken er vi i dag blevet en stabil virksomhed med et lille og kompakt team af yderst kompetente vinduespudsere. Det er noget, jeg er stolt af. Den høje faglighed og gode kundeoplevelse er stadig bevaret i centrum for alt, hvad vi laver.

Om mig os

Et stærkt team

Hos Kasper West gør vi os ingen illusioner om at overtage verden. Vores mål er uprætentiøst og reelt: Vi vil samle en lille håndfuld ekstremt dygtige, kompetente og servicemindede vinduespudsere.

Anders Hermann | Vinduespudser
Julie Smed | Bogholder
Kasper West | Ejer

Du finder os i:

Nedenfor er de største byer vi kommer i, vi kommer dog også i de omkringliggende mindre byer, er du i tvivl så kontakt os gerne.

Kolding
Fredericia
Vejle
Christiansfeld
Børkop
Skærbæk
Middelfart
Vejen

4.5 på Trustpilot