SEO - Søgemaskine optimering

Bliv klogere på SEO ved at læse vores artikel

Hvad er SEO?

SEO står for søgemaskine optimering og er en process hvor man forsøger at få sin side til at ligge højst muligt på relevante søgeord på søgemaskiner (primært google). Dette gøre ved at optimere hjemmesiden både på selve siden men også via andre hjemmesider (bedre kendt som on site og off site SEO).

Ved vellykket SEO vil man komme højt på søgninger i google der er relevante for ens fag. Et godt eksempel er at en webshop der sælger cykler gerne skulle komme op på første side når man søger efter cykler i google.

Læs mere om SEO længere nede

Læs også: SEO på webshop

Hvordan arbejder vi med SEO?

Vi arbejder med SEO i en prioriteret rækkefølge som er gennemtestet og vi ved virker. Når det er sagt er ingen projekter ens så der bliver altid fintunet. Vi laver månedlige rapporter og har en kundeside hvor du altid kan følge med i dine resultater! Vi opdatere dig også for planen for kommende måned vores vision er nemlig gennemsigtighed!

Kan SEO hjælpe dig?

Svaret er 9/10 gange JA. SEO er den anden mest indgivende marketingskanal. Spørgsmålet er for det meste hvor meget SEO har du brug for og hvor meget skal der ligges i det. En herre-frisør i Kolding kræver ikke voldsomt meget hvor en online webshop der sælger f.eks cykler bør have meget fokus på SEO.

Iværksætter pakke

Til det lille budget
DKK 3995,- Månedlig
 • 6 Timers SEO arbejde
 • Onsite optimering
 • Månedlig rapport
 • Små hjemmesider & mindre webshops
Populær

Stor SEO pakke

Til store forretninger eller vis man vil op hurtigt
DKK 9995,- Månedlig
 • Rabat på timepris
 • 18 timers SEO arbejde
 • Onsite optimering
 • Linkbuilding
 • Adgang til kundeside
 • Mellem til store webshops
Bedste værdi

Mellem SEO pakke

Til den små og mellem forretninger
DKK 5995 Månedlig
 • 10 timers SEO arbejde
 • Onsite optimering
 • Linkbuilding
 • Adgang til kundeside
 • Perfekt til mellem og store webshop's

Få et gratis seo tjek

Lad os tage en snak!

Vores process til topplaceringer

Vil du gerne lære mere i dybden om SEO så læs her for nu blir det nørdet!

Derfor bruger vi en prioriteret rækkefølge når vi arbejder med SEO

Vi arbejder med SEO i en systematisk og prioriteret rækkefølge, der sikrer jer størst muligt udbytte og en topplacering på Google.

Arbejdet falder i fire kategorier og består af sundhedstjek, søgeordsanalyse, onsite optimering på jeres hjemmeside og offsite optimering, der foregår på de dele af Internettet, som leder ind på jeres hjemmeside.

Onsite og offsite optimering er en løbende proces. Resultaterne viser sig relativt hurtigt, men der vil med stor sandsynlighed gå nogle måneder, inden I ligger i top på Google.

Det er også vigtigt at forstå, at en topplacering kan forsvinde ud af hænderne på jer, når Google ændrer i algoritmerne, hvilket jævnligt sker. Hos Qentos er I i gode hænder og hurtigt tilbage i det gode selskab.

De 4 trin til en god SEO strategi

 • Sundhedstjek
 • Søgeordsanalyse
 • Onsite optimering
 • Offsite optimering

Sundhedstjek - SEO trin 1

Sundhedstjek er første punkt på vores liste, når vi laver SEO for jer, og det er der en god grund til. Sundhedstjekket er der, hvor vi finder og retter de store fejl på jeres hjemmeside.

Blandt ret almindelige store fejl på hjemmesider er:

 • manglende HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure), hvilket i praksis betyder, at jeres hjemmeside ikke er sikker. Manglende sikkerhed bliver straffet hårdt af Google. HTTPS bliver primært brugt til at hindre uvedkommende i at tage data, der kommer fra webserver til klient
 • Langsom side, som er en hjemmeside, der er længe om at uploade, hvilket der kan være adskillige grunde til for eksempel fotografier i for høj opløsning.
 • Manglende mobilvenlighed. I fagsprog kaldes det responsivt design og vægtes tungt af Google, idet trafikken fra mobile enheder som mobiltelefoner og tablets har overhalet mængden af trafik fra stationære og bærbare computere.

Hvis disse og andre store fejl ikke bliver rettet korrekt, vil de sænke hele processen og kan i værste fald helt ødelægge mulighederne for en god placering på Google.

Søgeordsanalyse - SEO trin 2

Søgeordsanalyse er rygraden i arbejdet med at gøre jeres hjemmeside synlig og lækker for søgemaskinernes robotter.

Når vi udfører en søgeordsanalyse, går vi på tværs af mange parametre. Vi ser på markedet som sådan, på jeres konkurrenter, fagområdet, kunderne, geografi, antal søgninger og meget mere.

De fleste søgeordsanalyser vil som minimum føre til 50 relevante søgeord… og i mange tilfælde en del flere. Det er her væsentligt at huske, at mange søgeord vil pege på samme sider på jeres hjemmeside, men nogle vil være vigtige at adskille. Derfor kan søgeordsanalyse også føre til behov for mindre redigering af jeres hjemmeside.

Onsite optimering - SEO trin 3

Optimeringen af jeres hjemmeside, onsite optimering, bliver udført med udgangspunkt i vores søgeordsanalyse.

Vi sørger for, at strukturen på alle sider er optimal og at indhold er korrekt sat op. Vi skaber os også et overblik over, hvilke sider der skal rangere højt på hvilke søgeord. Dette hierarki har stor betydning for succes i forhold til søgemaskinerne.

Når alt eksisterende indhold er optimeret, vil vi begynde at skabe nyt og udvide antal sider og skabe bedre placeringer på flere søgeord, så I hele tiden udvider jeres digitale rækkevidde.

Offsite optimering - SEO trin 4

Optimeringen udenfor jeres hjemmeside, offsite optimering, er det sidste trin, men også den del af søgeordsoptimering, som er vanskeligt at gøre selv.

Offsite SEO handler nemlig i stor grad om at få andre sider til at linke til jeres hjemmeside, hvilket i fagsprog også er kendt som linkbuilding eller ekstern linkbuilding.

Hos Qentos har vi et stort netværk af hjemmesider og har derfor mulighed for at give jer kvalitets links fra sider, der er relevante. Det kan være næsten umuligt at skaffe adgang til disse sider som privatperson og skulle det alligevel lykkes, vil I ofte ende med at betale overpriser, hvorfor det er sund fornuft og økonomisk rentabelt at lade os gøre arbejdet for jer.

Close Bitnami banner
Bitnami