Sådan kom jeg i ugeavisen

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Hvorfor kom jeg i ugeavisen

Som Simon Sinek ville have sagt “start with why” eller på dansk “start med hvorfor”. 
Det åbenlyse svar er jo at jeg har haft en hård skolegang men formåede at blive iværksætter men det er jo ikke helt det rigtige svar. 

Så grunden til jeg kom i ugeavisen startede faktisk med at jeg tog en snak med en der hedder Casper Edens som kørte et “tilbud” hvor han tog en helt gratis samtale med iværksætter om hvad de måske kunne gøre bedre. Casper har faktisk haft startet et webbureau ligesom jeg har Qentos. Det har han så gjort med stor succes derfor var det oplagt for mig at tage imod hans tilbud. Under vores samtale kom han ind på hvordan han kom i avisen og at jeg skulle springe ud i det! Jeg vidste at Ugeavisen formentlig ville kunne give mig noget PR/omtale og dermed forhåbentligt nogle kunder. 

Hvordan kommer man så i Ugeavisen?

Det spurgte jeg også Casper om svaret var enkelt tag derop! Så nemt er svaret tag dit tøj på og mød op det er selfølgelig vigtigt at du har noget du gerne vil sige. Jeg havde historien om at jeg var iværksætter og som 20årig er det lidt specielt. Det var egentlig den indgangsvinkel jeg havde helt fra starten. Men det ændrede sig lidt da jeg først var deroppe journalisten så nemlig en stor historie i min fortid og det er efterhånden blevet populært at gå fra intet til noget stort – Hvilket er fedt!

Hvad fik jeg ud af at komme i avisen?

Kort fortalt fik jeg en masse privat opbakning og vigtigst af alt faktisk en kunde! Den kunde var Firstgrade som i skrivende stund er blevet en rimelig stor kunde som jeg er super spændt på at arbejde mere sammen med! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close Bitnami banner
Bitnami