Kandidaterne – Fra nyt site til 2500 besøgende på 2 måneder!

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Projektet og min stilling

Projektet var at skabe en stor online identitet samt virke så stor som muligt online. Jeg sad hos kandidaterne som marketingschef og projektstyrer jeg vil ikke komme ind på selve projektstyrings delen.

Men lad os snakke om markedsføringen først, vi har vi har været rigtig brede og derfor været på følgende kanaler både organisk og betalt: Google, Facebook, instagram, mail.

Google - Fra 0-1500 organisk

Vi havde et stærkt udgangspunkt, og startede med over 100,000 ord fordelt på forskellige brancher. De var desværre ikke lavet ordentligt og fyldt med stavefejl men det var et fint spark. Jeg var fra start klar over at vi ikke ville kunne starte ud med at gå efter store søgeord såsom vikar eller rekrutteringsbureau. Men vi blev nødt til at finde nogle huller imens at vi kørte en semi hardcore linkbuilding strategi og forsøgte at presse mængden af links til kanten uden at blive straffet af google. Det med linkbuilding er ofte det største bump med en splinterny hjemmeside. Specielt fordi at google ser mærkeligt på det hvis man får mange links men ikke har særligt meget trafik på siden – Det virker mærkeligt hvis man har 100 besøgende og man så får 5 links. Det ville betyde at 5 ud af de 100 har en hjemmeside og beslutter at linke til din side. Derfor er det vigtigt at få noget trafik så man kan bygge flere links på i måneden. Min strategi var klar find et værktøj som en masse i vores målgruppe bruger men som ikke er bygget særligt godt. Jeg endte med at finde det perfekte match nemlig en løn beregner. Selve søgeordet løn efter skat har 2400 søgninger. Så vi fik vores udvikler til at lave beregneren og tekstforfatteren til at lave teksten dertil. Indenfor en måned lå vi på første side. Det betød altså at vi i slutningen af anden måned havde 1700 månedligt trafik. Dermed kunne vi gå igang med at hælde en del flere links på siden. 

Jeg endte med at aftræde i min stilling hos Kandidaterne 6 måneder efter og da jeg aftrådte havde vi lidt over 6000 besøgende pr måned og tallet var kun stigende. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close Bitnami banner
Bitnami